ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ NANOPHOS;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ NANOPHOS;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ NANOPHOS;

 1. Δεν  δημιουργούν φίλμ και δεν αλλοιώνουν την όψη & την υφή.

Σε αντίθεση με τα κοινά φιλμογόνα προϊόντα  δύο  ή περισσότερων συστατικών ή σιλικονούχων σκευασμάτων, τα οποία δημιουργούν  ένα  “φίλμ προστασίας “, τα  προϊόντα της Nanophos αδιαβροχοποιούν και προστατεύουν  τις επιφάνειες, εισχωρώντας στους πόρους τους.  Το απειροελάχιστο μέγεθος των νανοσωματιδίων τους δίνει τη δυνατότητα να φτάσουν βαθιά  μέσα στις επιφάνειες και να ντύσουν τους πόρους των υλικών , απωθώντας το νερό ή τους διαβρωτικούς παράγοντες. Έτσι, οι επιφάνειες δεν επηρεάζονται από την τριβή, την καταπόνηση ή την μηχανική φθορά , χωρίς να αλλοιώνεται η όψη και η υφή.

2. Παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή  στο χρόνο

Η προστασία που προσφέρουν τα προϊόντα  δεν επηρεάζεται από παράγοντες , όπως η σκληρή ηλιακή ακτινοβολία , ενώ δεν κιτρινίζουν την όψη των επιφανειών που εφαρμόζονται.

3. Επιτρέπουν την διαπνοή των επιφανειών.

Για παράδειγμα , σε περίπτωση εσωτερικής διαρροής οι επιφάνειες, στις οποίες έχουν εφαρμοστεί προϊόντα αδιαβροχοποίησης SurfaPore, επιτρέπουν τη μονόδρομη μεταφορά του νερού με την μορφή υδρατμών από το εσωτερικό του υλικού προς περιβάλλον. Με απλά λόγια, το νερό εξατμίζεται στο περιβάλλον και αποτρέπονται τυχόν <φουσκώματα> ή <ρωγμές>.

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts